Neler yeni
Elite Dangerous Turkiye

Galaksinin Derinliklerine Hoş Geldiniz, CMDR! Elite Dangerous evreninde kaybolmuş bir yolcu gibi görünüyorsun. Tüm içeriğe erişmek ve gerçek deneyimi yaşamak için bir hesap oluşturmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir. Üye olarak şunlara erişebilirsiniz: Deneyimli CMDR'lardan taktikler ve stratejiler, Güncel oyun haberleri ve tartışmaları, Birlikte uçuş organizasyonları ve etkinlikler, Özel ticaret rotaları ve kazançlı görevler, Gemi yapılandırmaları ve ekipman tavsiyeleri. Kayıt işlemi tamamen ücretsiz ve sadece birkaç dakika sürmektedir. Hesabınızı oluşturun ve evrenin derinliklerini bizimle keşfedin! "O7 CMDR, gökyüzünde görüşmek üzere!

Turkish Federal Forces

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OnurKAH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkish Federal Forces​

tff-lofo.png

Turkish Federal Forces (TRFC), Elite Dangerous evrenindeki Türk CMDR'ları tek çatı altında toplayan güçlü bir squadron ve aileyiz. Federal uzay kuvvetlerine sadık kalarak, galaksinin dört bir yanında Türk bayrağını dalgalandırıyoruz.

Minor Faction: Turkish Federal Forces
Ana Üs: Chingaa Sistemi
Aligned Power: Felicia Winters
Kuruluş: 3303 (2020)
Üye Sayısı: 250+

Turkish Federal Forces olarak Elite Dangerous evreninde çok yönlü faaliyet gösteriyoruz:
  • Bölge Kontrolü: Minor faction'ımızın etkisini genişletmek için BGS (Background Simulation) operasyonları düzenliyoruz.​
  • Ticaret Konvoyları: Yüksek karlı ticaret rotalarında güvenli konvoylar organize ediyoruz.​
  • Savaş Operasyonları: Federal sistemleri korumak için düzenli savaş operasyonları ve wing savaşları yapıyoruz.​
  • Yeni Oyunculara Destek: Başlangıç kredisi ve eğitim desteği sağlıyoruz.​
  • Mining Etkinlikleri: Yüksek değerli madenlerin olduğu bölgelerde toplu madencilik organizasyonları düzenliyoruz.​

• Güçlü Bir Topluluk: Ortak dil ve kültürü paylaşan, dayanışma içinde bir aile ortamı.​
  • Eğitim Desteği: Deneyimli pilotlarımızdan oyunun her alanında eğitim alma imkanı.​
  • Ekonomik Avantajlar: Squadron üyelerine özel karlı ticaret rotaları ve kredi destek programları.​
  • Gemi Filomuz: Federal Corvette'ten Imperial Cutter'a kadar her türlü görev için özelleştirilmiş gemi yapılandırmaları.​
  • Discord Topluluğumuz: 7/24 aktif, sesli iletişim kanalları ve özel etkinlikler.​
  • Organize Oyun: Belirli hedefler doğrultusunda organize olarak oynama ve başarıya ulaşma hissi.​
  • Türkçe Destek: Oyun mekaniği ve güncellemelerle ilgili Türkçe kaynaklar ve yardım.​

• Dil: Türkçe konuşabilmek.​
  • Uyumluluk: Takım çalışmasına yatkın olmak ve squadron hedeflerine katkıda bulunmak​
  • Discord sunucumuza katılarak başvurunuzu yapın​
  • Kısa bir mülakat için bir squadron yetkilisi ile görüşme ayarlayın​

"İstikbal Göklerdedir, CMDR!"

Turkish Federal Forces Amirali
CMDR Rubeus Albus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri